Testele continua pentru noul antrenor al Braziliei. Cum s-a descurcat nationala in amicalul cu Ecuador



010 сентября 2014

Testele continua pentru noul antrenor al nationalei Braziliei. Echipa a disputat al 2-lea meci sub comanda lui Dunga si a invins la limita cu 1 la 0 in amicalul cu Ecuador.

 

Partida dintre Brazilia si Ecuador s-a jucat la New Jersey. Din cei 22 de jucatori, convocati de Dunga, doar 7 au reprezentat Brazilia la mondialul din vara. Atacurile echipei au fost orchestrate de noul capitan al nationalei, Neymar, iar golul a fost inscris de Willian, in urma unei combinatii splendide. 

 

Brazilienii puteau sa castige amicalul cu un scor mai mare, insa au ratat cateva ocazii imense de gol. Neymar a trimis balonul in transversala din 5 metri. Astfel, brazilienii s-au impus din nou, cu 1 la 0, dupa ce acum 4 zile au batut cu acelasi scor Columbia, intr-un alt amical.

 

Acesta a fost al 2-lea meci din noul mandat la nationala al antrenorului Dunga. El a mai condus echipa Braziliei din 2006 pana in 2010. Tot ieri, intr-un alt amical, nationala Mexicului a invins Bolivia tot cu 1 la 0. Migel Layun a fost autorul golului.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Brazilia, ecuador, Selectioner,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑