Emotii in fotbalul european. Olanda a inceput cu o infrangere preliminariile Euro 2016.



010 сентября 2014

O noua seara magica pentru fotbalul european. A treia echipa a lumii, Olanda, a inceput cu o infrangere preliminariile Euro 2016. Marea surpriza a fost victoria categorica a Islandei in fata Turciei.

 

Cehia a reusit aseara o noua partida de poveste, a facut 2 la 1 cu Olanda. Cehii au deschis scorul in minutul 21, prin Dockal, care a marcat cu un sut frumos din 16 metri. 

 

Olanda a egalat in minutul 55, prin Stefan de Vrij, dupa care scorul a ramas egal pana in primul minut de prelungiri. Salvatorul Cehiei a fost Pilar, care a profitat de o gafa uriasa a apararii adverse si a inscris golul unei victorii importante. 

 

In celalalt meci al serii din grupa A, Turcia a pierdut surprinzator in deplasarea din Islanda. Gazdele au deschis scorul in minutul 18 prin Boedvarsson. In minutul 59, Turcia a ramas in zece, dupa ce Omer Toprak a vazut al doilea cartonas galben si desi oaspetii au incercat sa egaleze, norocul a fost de partea islandezilor. Sigurdsson şi apoi Sigorthsson au marcat pentru 2, respectiv 3 la 0 si nordicii bifeaza un succes urias.Tot aseara, in debutul grupei H, cu o echipa noua fata de cea de la Mondiale, Italia a invins-o, la Oslo, cu 2 la 0 cu Norvegia. Simone Zaza si Bonucci au fost marcatorii.

 

Nationala Tarii Galilor a jucat si ea in preliminariile Euro 2016 si a tremurat serios in fata Andorrei. Galezii s-au impus cu 2 la 1 dupa ce au fost condusi cu 1 la 0. Ambele goluri ale galezilor au fost inscrise de starul lui Real Madrid, Gareth Bale.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: olanda, Euro 2016, preliminarii,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑