Superlativele UEFA după meciurile din preliminariile Euro 2016. Echipa, meciul, jucătorul și golul etapei 



010 сентября 2014

 

**VIDEO** Superlativele UEFA după meciurile din preliminariile Euro 2016. Echipa, meciul, jucătorul și golul etapei 

Prima etapă a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016 a oferit momente superbe, goluri extraordinare și victorii surprinzătoare, ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Portugalia, Bosnia și Olanda, prezente la Cupa Mondială din Brazilia, au început cu un eșec calificările pentru turneul final programat peste 2 ani.

Site-ul oficial al UEFA a stabilit astfel superlativele primei etape, alegând formația cea mai bună, jucătorul care a impresionat, respectiv meciul și golul cel mai frumos.

Albania a dat lovitura și a învins în Portugalia cu 1-0, deși mulți ar fi pus doar problema scorului cu care vor învinge lusitanii, chiar și fără vedeta Cristiano Ronaldo în teren. În 51 de ani, albanezii au mai izbutit doar două victorii în deplasările din preliminarii, cu Malta și Luxemburg.

"Lorik Cana și antrenorul Giovanni De Biasi au vorbit despre o victorie istorică și Albania poate visa acum la primul turneu final", susține UEFA.

Proaspăt transferat de Arsenal, Danny Welbeck a fost omul decisiv al Angliei în cel mai dificil meci al preliminariilor. La Basel, echipa lui Hodgson s-a impus cu 2-0, după ce a înscris din două contraatacuri excelente, finalizate de jucătorul în vârstă de 23 de ani.

Site-ul UEFA consideră că Aiden McGeady, irlandezul care evoluează pentru Everton, a avut "o zi memorabilă", în victoria echipei sale de la Tbilisi, cu Georgia, scor 2-1.

Jucătorul ajuns la 28 de ani a adus succesul Irlandei printr-un gol marcat în minutul 90, cu o execuție frumoasă de la marginea careului, fără nicio șansă pentru portarul advers.

La Praga, Cehia a învins-o pe Olanda, într-un meci cu finalul cel mai interesant din preliminarii. Echipa lui Hiddink a fost condusă cu 1-0, a egalat, partida se îndrepta spre un rezultat de egalitate, însă eroarea mare a lui Janmaat, din prelungiri, l-a ajutat pe Pilar să înscrie golul victoriei.

"În final, am fost echipa mai norocoasă. În meciurile pe care le-am avut recent, adversarii au avut mereu mai mult șansă", recunoaște Pavel Vrba, selecționerul Cehiei.

Programul complet al canalelor Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑