Tricolorii promit victorie în meciul cu San Marino. "Alt rezultat va fi o ruşine pentru noi"



010 октября 2013

 

Doar victorie cu San Marino! Tricolorii nu îşi imaginează un alt rezultat decât să obţină cele trei puncte în partida cu micuţul stat din Europa. "Oricare rezultat în afară de victorie va fi o ruşine pentru noi", a declarat fundaşul Igor Armaş. Selecţionerul Ion Caras este îngrijorat, totuşi, de modul cum vor evolua elevii săi într-un astfel de meci.

Naţionala Moldovei va întâlni pentru a cincea oară reprezentativa din San Marino. În precedentele patru meciuri, "tricolorii" au obţinut victoria de fiecare dată şi au marcat de nouă ori în poarta selecţionatei formate din fotbalişti amatori.

"Nu am frică de această echipă. Îmi doresc ca adversarul să nu fie subestimat. Orice echipă are şanse dacă este subestimată", a subliniat Ion Caras.

San Marino a marcat, în luna septembrie, primul gol după o pauză de nouă ani, în partida cu Polonia. "Tricolorii" spun că nu va fi o tragedie dacă vor încasa un gol, însă cu condiţia ca Moldova să învingă.

"O să fiu bucuros dacă ei vor marca, iar noi vom câştiga cu 5-1. Principalul este să învingem, dacă vom câştiga la scor, va fi minunat.  Oricare rezultat în afară de victorie va fi o ruşine pentru noi sau chiar o catastrofă", a declarat fundaşul Igor Armaş.

"Toţi aşteaptă o victorie la scor, dar pentru noi şi 1-0 sau 2-0 e normal, numai dacă vom reuşi un meci frumos", a menţionat fundaşul Victor Golovatenco.

Meciul dintre Moldova şi San-Marino se va juca vineri, pe stadionul Zimbru, din Capitală, cu începere de la ora 19.00. Partida va fi arbitrată de Ignasi Villamayor Rozados, din Andorra. Duelul cu San-Marino va fi ultimul meci de pe teren propriu al naţionalei noastre, în preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑