EXCLUSIV Liderul Ligii 1 începe returul fără un om important. Cât va lipsi William De Amorim



010 октября 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Liderul Ligii 1 începe returul fără un om important. Cât va lipsi William De Amorim

Astra a profitat de pauza competițională, cauzată de partidele din preliminariile pentru Euro 2016, și a disputat un amical, la Razgrad, contra celor de la Ludogoreț, scor 3-1, formație la care sunt legitimați Moți, Prepeliță și Keșeru.

Private de cei mai buni jucători, aflați la echipele naționale, ambele echipe au profitat de ocazie pentru a pune la treabă și jucătorii mai puțin folosiți până acum. Deși a avut un caracter amical, meciul de la Razgrad nu a fost deloc unul plăcut pentru giurgiuveni.

Dincolo de rezultatul final, Marius Șumudică s-a trezit și cu o accidentare pe cap. În prima parte a întâlnirii, William de Amorim s-a accidentat și nu a mai putut continua partida.

”A fost un atac mai dur, să vedem acum ce va fi, dar sperăm să nu fie ceva grav. Oricum, De Amorim va sta cel puțin 10 zile”, a spus Șumudică pentru Digi Sport.

Șumudică, care și-a criticat elevii pentru evoluția din partida cu Ludogoreț, speră ca Astra să câștige următorul meci oficial, cel din sferturile Cupei Ligii, contra Viitorului, la Ovidiu, joi, 15 octombrie, de la ora 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑