Spania - Luxemburg 4-0. Victoria care le-a asigurat ibericilor biletele pentru Euro 2016



010 октября 2015

 

**VIDEO** Spania - Luxemburg 4-0. Victoria care le-a asigurat ibericilor biletele pentru Euro 2016

Spania, pentru prima dată după mult timp fără niciun jucător de la Real Madrid în primul 11, s-a calificat la Euro 2016, după ce s-a impus fără emoţii în meciul cu Luxemburg, scor 4-0.

Ibericii au suferit însă două pierderi grele în prima repriză: David Silva şi Alvaro Morata au ieşit accidentaţi. Santi Cazorla a avut prima ocazie importantă a întâlnirii: a lovit bara transversală. Tot el a deschis şi scorul, chiar înainte de pauză.

În partea a doua, Paco Alcacer a majorat diferenţa, după o lansare a lui Fabregas. În minutul 80, Nolito şi Jordi Alba au construit o acţiune superbă, la capătul căreia s-a aflat acelaşi Alcacer.

Santi Cazorla a marcat apoi golul de 4-0. Spania, care nu mai poate pierde primul loc în Grupa C, indiferent de rezultatul ultimei partide, va mai juca luni cu Ucraina, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Într-un alt meci din grupa Spaniei, Ovidiu Hațegan a fost în centrul atenției. La 0-0, în duelul Macedonia - Ucraina, în minutul 58, arbitrul român a acordat un penalty în favoarea oaspeților. Seleznyov a transformat, iar pe final Kravets a dus scorul la 2-0.

Ucraina se mentine în cursa pentru calificarea directă, mai ales că, înaintea ultimei etape, se află la egalitate de puncte, 19, cu Slovacia, ocupanta locului secund.

Spania - Luxemburg 4-0
Au marcat: Cazorla 42 și 85 / Alcacer 67 și 80

Spania: Casillas - Juanfran, Pique, Bartra, Jordi Alba - Fabregas, Busquets, Cazorla - David Silva (Mata 10), Morata (Alcacer 33), Pedro (Nolito 77)
Selecționer: Vicente Del Bosque

Luxemburg: Joubert - Delgado, Malget, Chanot, Jans - Mutsch, Payal, Gerson, Martins Pereira (Da Mota 79) - Bensi (Deville 64), Joachim (Turpel 90)
Selecționer: Luc Holtz 

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑