Ce a făcut Jurgen Klopp în prima zi de muncă la Liverpool



010 октября 2015

 

**VIDEO** Ce a făcut Jurgen Klopp în prima zi de muncă la Liverpool

Jurgen Klopp este urmărit pas cu pas de jurnaliștii și fanii lui Liverpool, după ce a devenit noul antrenor al englezilor.

Vineri, antrenorul german a fost prezentat într-o conferință de presă spumoasă, în care a stârnit zâmbetele tuturor, iar de sâmbătă a trecut efectiv la treabă.

Jurgen Klopp le-a făcut o vizită juniorilor lui Liverpool, iar sâmbătă dimineața a asistat din tribune la meciul echipei sub 18 ani cu Stoke City, câștigat de "cormoranii mici" cu 0-1.

El a fost surprins în tribună alături de directorul academiei lui Liverpool, Alex Inglethorpe, însă Klopp a discutat și cu managerul formației sub 21 de ani, Michael Beale. De altfel, fostul tehnician al Borussiei Dortmund are de gând să monitorizeze în permanență meciurile echipelor de juniori, mai ales în această perioadă, când campionatul Angliei este întrerupt, pentru partidele din preliminariile Euro 2016.

Vineri seara, Klopp a petrecut într-un cunoscut pub din Liverpool, unde femeile s-au înghesuit să se fotografieze cu antrenorul german.

FT: 1-0! Jurgen Klopp has wasted no time as he watched the #LFC U18s in action against Stoke City. pic.twitter.com/LF3TR8p8Sb

HT: 1-0 lead for LFC. #Klopp talking to Inglethorpe and Michael Beale #LFC pic.twitter.com/m0EIl4wNBY

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑