Simona Halep și Irina Begu au făcut selecție printre copii, căutând campionii de mâine



010 октября 2015

 

**VIDEO** Simona Halep și Irina Begu au făcut selecție printre copii, căutând campionii de mâine

Simona Halep și Irina Begu au fost profesoare de tenis pentru o zi: au participat la o acțiune pentru copii, organizata de Stejarii Country Club. Cele doua le-au făcut o surpriză copiilor, alături de care au jucat la selecția organizată cu scopul de a descoperi tinere talente.

“Îmi face plăcere să îi văd cum o iau de la zero. Îmi aduc aminte de începuturile mele. Sunt foarte mulți talentați și mă bucur că cei de la Stejarii selectează 25 de copii din 150, vor avea de lucru.”, a declarat Irina Begu.

Simona Halep a spus, la rândul ei: “Întotdeauna mi-au plăcut copiii și mă simt bine alături de ei. Am jucat cu o fetiță care știe tenis, lovește bine și era foarte emoționată că jucăm împreună. Îmi doresc foarte mult ca ei să descopere tenisul și să ajungă campioni.”

Acțiunea se adresează copiiilor cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani, iar Stejarii Country Club va pune la dispoziția celor selecționati lecții de grup cu instructori profesioniști, de trei ori pe săptămână, terenuri de antrenament, rachete de tenis și mingi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑