EXCLUSIV După Wimbledon, Tecău vrea să câștige și Turneul Campionilor! "Avem tot ce ne trebuie"



**EXCLUSIV** După Wimbledon, Tecău vrea să câștige și Turneul Campionilor!

Horia Tecău are ambiții mari la Turneul Campionilor, transmis de Digi Sport, după prestația sub așteptări de anul trecut, când nu a câștigat niciun meci.

Alături de Jean-Julien Rojer, Horia Tecău este hotărât să câștige Turneul Campionilor. Moralul celor doi este unul excelent, după ce au câștigat în acest an Grand Slam-ul de la Wimbledon.

"Sunt entuziasmat să ajung din nou la Londra împreună cu Jules, anul trecut nu am reușit să câștigăm niciun meci, dar anul acesta este diferit. Acum plecăm cu alt moral, am câștigat și primul Grand Slam, suntem a doua echipă în clasamentul pe 2015.

Avem gânduri mari pentru Londra, ne dorim să câștigăm acolo! Cred că avem tot ce ne trebuie, avem jocul necesar, avem încrederea în acest an. Meciurile vor fi grele, pentru că sunt multe echipe care sunt în formă în acest moment.

Cred că diferența va fi foarte mică, dar în următoarele zile ne vom pregăti cât de bine putem, mai ales mental, pentru că trebuie să avem încredere în noi în fiecare meci, în fiecare moment important. Numai așa o să avem șansa să câștigăm", a spus Horia Tecău, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Digi Sport.

Tragerea la sorţi pentru stabilirea urnelor va avea loc joi seară, în City Hall, Londra. Turneul de la Londra e transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport în perioada 15-22 noiembrie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑