O noua etapa impresionanta in liga nord-americana de hochei: New York Rangers a marcat 2 goluri in 11 secunde, iar Nashville a invins-o pe Ottawa - VIDEO




O noua etapa impresionanta in liga nord-americana de hochei. New York Rangers a marcat 2 goluri in 11 secunde, iar intr-un alt meci nebun formatia Nashville a invins-o pe Ottawa cu scorul de 7 la 5. Totusi, faza zilei a oferit-o un fan al echipei Toronto.


Doi fani ai echipei Toronto au fost prinsi de o camera de filmare, in timpul unui meci. Dupa traditie, tanarul trebuia sa-si sarute prietena. El a refuzat sa o faca, in schimb a ingenunchiat in fata ei. Domnisoara s-a bucurat, crezand ca va fi ceruta in casatorie, insa baiatul a revenit repede inapoi pe scaun si a aratat prin gesturi ca a glumit. Intre timp, pe gheata, show-ul a fost tot la inaltime. New York Rangers a jucat acasa cu formatia Carolina si a deschis scorul in minutul 10. 

Dupa doar 11 secunde, hocheistii lui Rangers au marcat din nou. In repriza a 3-a, echipa gazda a mai inscris o data si s-a impus la final cu 3 la 0. Un meci incendiar a fost si cel dintre Nashville si Ottawa. Echipele s-au aruncat in atac si au decis sa uite de aparare. Ottawa a condus cu 5 la 4 inaintea ultimei reprize, insa baietii de la Nashville au avut o revenire spectaculoasa pe final si au castigat cu 7 la 5. 

Unul dintre cele mai frumoase goluri ale etapei din NHL a fost reusit de Thomas Vanek. Jucatorul canadian al echipei Minnesota a marcat dupa ce si-a driblat adversarul intr-un mod caracteristic mai mult fotbalistilor. 

Minnesota a castigat meciul cu Winnipeg, scor 5 la 3. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑