Radu Albot a fost eliminat din concursul de simplu la turneu Challenger, in Franta. Astazi, Albot va debuta in aceeasi competitie, in proba de dublu - VIDEO




Debut cu stangul pentru Radu Albot la un nou turneu Challenger, in Franta. Cel mai bun tenismen din Moldova a fost eliminat din concursul de simplu, dupa o partida pe muchie de cutit, in fata unui sportiv a tarii gazde. Astazi, Albot va debuta in aceeasi competitie, in proba de dublu.


Clasat cu 60 de pozitii mai slab in topul mondial decat Albot, francezul Vincent Millot i-a oferit o lupta pe masura moldoveanului. Sustinut si de publicul de acasa, francezul s-a tinut tare in primul set, act in care s-a ajuns la tie-break. Radu Albot a fost totusi mai inspirat si a castigat cu 7 la 2, inchizand setul dupa 52 de minute de joc. 

Albot a inceput perfect si actul 2, dupa ce a reusit din prima break-ul. Francezul si-a adus aminte insa ca evolueaza pe teren propriu, a egalat la 2, dupa care a rasturnat scorul si s-a impus cu 6 la 3. In actul decisiv, Albot nu si-a revenit moral si a pierdut categoric. Tenismenul francez a castigat minge dupa minge si cu 6 la 1 a inchis meciul, o partida ce a durat 2 ore si 15 minute. 

Chiar daca a pierdut, moldoveanul Radu Albot nu paraseste turneul din orasul Mouilleron-Le-Captif. Astazi jucatorul nostru debuteaza in proba de dublu, acolo unde il are ca partener pe rusul Teimuraz Gabasvili. Cei doi sunt favoritii numarul 2 ai turneului, si vor juca in prima runda cu o pereche modesta din Franta.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑