Șefii Astrei sunt gata să-l primească înapoi la prima echipă: “Mățel ne-ar fi de mare folos”



012 августа 2014

 

**VIDEO** Șefii Astrei sunt gata să-l primească înapoi la prima echipă: “Mățel ne-ar fi de mare folos”

Alexandru Mățel nu a jucat niciun minut în acest sezon la Astra și a ratat aproape toată perioada de pregătire din cauza unor neînțelegeri cu conducerea cluburlui. Jucătorul mai are un an de contract și n-a semnat prelungirea, fiind trimis să se antreneze singur. Șefii vicecampioanei sunt însă dispuși să-i ofere din nou un loc în prima echipă.

În direct la Digi Sport Special, Ioan Niculae, patronul Astrei, a vorbit despre situația fotbalistului care a fost titular în ultimele meciuri ale echipei naționale: “Mățel, dacă vrea să joace la Astra, e binevenit. În condițiile pe care le-am stabilit, condiíile lui. Contractul e semnat de mine, trebuie să semneze și el. Și ne-ar fi de mare folos.”

Fotbalistul a refuzat să semneze prelungirea contractului, deși verbal se înțelesese în privința acestui lucru cu conducerea Astrei. Șefii clubului din Giurgiu susțin că i-au satisfăcut toate cererile, dar Mățel a refuzat să mai semneze.

Niculae a vorbit și despre situația lui Valerică Găman, despre care se spune că e urmărit de mai multe formații din Franța: “Interes pentru Valerică Găman a fost mereu. Dar va pleca de la Astra la valoarea lui reală. Avem intermediari, tatonări, cluburi care vin și-l văd, dar nimic concret. Își dorește să plece și îl voi ajuta să plece. E un băiat extraordinar, un caracter deosebit și e un jucător tânăr.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑