&SONDAJ Evoluția lui Mutu atrage tot mai mulți susținători: “Pițurcă trebuie să-l cheme obligatoriu!”



012 августа 2014

**VIDEO&SONDAJ** Evoluția lui Mutu atrage tot mai mulți susținători: “Pițurcă trebuie să-l cheme obligatoriu!”

Adi Mutu are un start de sezon excellent la Petrolul, înscriind de 4 ori în cele 8 meciuri oficiale ale formației ploieștene. Evoluțiile sale i-au atras din ce în ce mai mulți susținători în duelul cu selecționerul Victor Pițurcă, unii considerând că prezența sa în prima reprezentativă e obligatorie.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, crede că forma arătată de veteranul în vârstă de 35 de ani în această vară îl recomandă pentru convocare: “Mutu joacă bine pentru că a slăbit și dacă rămâne la greutatea asta e tare de tot! Dacă o ține tot așa, trebuie să-l cheme obligatoriu. Și pe el și pe Sânmărtean. Că dacă nu-i cheamă și n-are rezultate, nu mai e Mircea Sandu să-l apere.”

Dragomir și-a amintit de dubla cu Grecia, din barajul pentru Cupa Mondială, pierdută de România, și l-a criticat pe Pițurcă: ”Trebuie să fi nebun să vrei să întinerești echipa națională. La Națională trebuie să joace cei mai buni, cei mai în formă. Nu cine crezi tu că vor ajunge, dar nu ajung niciodată. Au fost selecționați jucători fără valoare, încercări și experimente. La meciul cu grecii nu aia trebuia să fie echipa.”

Mutu a declarat și el în ultima lună în mai multe rânduri că își dorește să revină la echipa națională și așteaptă o convocare. Jucătorul a avut un conflict cu Pițurcă anul trecut și selecționerul a renunțat să-l mai cheme din cauza unor declarații făcute de acesta.

 

 ></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑