Sânmărtean vrea să-și prelungească angajamentul cu Steaua: "Dacă mi se va propune, sigur voi accepta"



013 сентября 2014

 

**VIDEO** Sânmărtean vrea să-și prelungească angajamentul cu Steaua:

Lucian Sânmărtean a făcut din nou un meci perfect la Steaua. Contra celor de la Gaz Metan Mediaș, Sânmărtean a marcat un gol direct din corner și a oferit două pase de gol, astfel că echipa campioană s-a impus cu 3-1 pe teren propriu, în etapa a 7-a a Ligii 1 (VIDEO).

"Mai mult mă bucur pentru pasa de gol! A fost o execuție întâmplătoare, pur și simplu, a fost un corner la care am încercat să aduc mingea cât mai bine pentru atacanții noștri. S-a nimerit să meargă în poartă și atunci jocul a fost mai liniștit", a spus Sânmărtean despre execuția sa din minutul 49.

Mijlocașul de 35 de ani se bucură de fiecare clipă petrecută la clubul din Ghencea, pentru care a semnat în această vară: "Pentru mine, orice joc e un moment de bucurie, pentru că sunt extrem de motivat, de liniștit, din toate punctele de vedere. Îmi face plăcere fotbalul și atunci și evoluțiile sunt unele bune".

Faptul că fanii s-au îndepărtat de echipă nu le cade deloc bine jucătorilor steliști, recunoaște Sânmărtean: "Este o problemă care ne îngrijorează, pentru că avem nevoie de fani, să vină la stadion, să ne încurajeze și să guste victoriile noastre. Îi înțelegem că sunt nemulțumiți și supărați, dar și această echipă a suferit enorm, după acea calificare care a fost extrem de aproape. Am plâns două săptămâni, am analizat, am reanalizat, dar trebuie să ne revenim, să fim 100% pregătiți din punct de vedere mental, psihic".

Steaua va juca fără spectatori împotriva danezilor de la Aalborg, în prima etapă a grupelor UEFA Europa League, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. "Pentru noi, jocurile fără suporteri sunt niște jocuri amicale, e o puțină deconectare de la joc, dar noi trebuie să luăm punctele. Presiunea unor astfel de jocuri este evidentă. Noi trebuie să ne facem jocul, să fim pregătiți. Avem un lot numeros, valoros și fiecare jucător de aici merită să fie la Steaua", a spus Sânmărtean.

Întrebat de reporterul Digi Sport dacă și-ar dori să rămână la Steaua și după acest sezon, mijlocașul a răspuns: "Sigur că da! Dacă mi se va propune, sigur voi accepta, pentru că mă simt foarte bine aici, am fost primit foarte bine și jocurile mele au fost foarte bune!".

Steaua - Aalborg se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 22:05, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑