Lyon - Monaco 2-1. Lyonezii au câștigat duelul dezamăgirilor începutului de sezon din Franța



013 сентября 2014

 

**VIDEO** Lyon - Monaco 2-1. Lyonezii au câștigat duelul dezamăgirilor începutului de sezon din Franța

Lyon a pus punct unei serii de 3 înfrângeri consecutive, după 2-1 pe Stade Gerland cu AS Monaco, în primul meci al etapei a 5-a din Ligue 1, care a fost transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Echipa lui Hubert Fournier a deschis scorul după o jumătate de oră de joc, prin Fekir. Algerianul a marcat după un un-doi cu Malbranque, însă a plecat dintr-o poziție de offside nesemnalizată.

Monegascii au egalat 9 minute mai târziu, prin Lucas Ocampos, care a marcat primul său gol în acest sezon. Monaco putea intra în avantaj la pauză, dar Anthony Lopes a blocat șutul lui Berbatov. Portughezul lui Lyon a fost cel mai bun jucător al gazdelor în repriza secundă, blocându-i excelent pe Berbatov și Carrasco.

Lacazette a fost și el aproape de gol cu o execuție superbă, dar Subasic a fost atent. Tolisso a profitat de erorile din defensiva monegascilor și a marcat golul victoriei. O victorie care a fost asigurată de încă o intervenție excelentă a lui Lopes, care a respins în bară lovitura de cap a lui Valere Germain.

ECHIPELE:

Lyon: Lopes - Jallet, Rose, Umtiti, Tolisso - Gonalons - Ferri, Malbranque (82 Bakary Kone), Mvuemba (28 N'Jie) - Lacazette, Fekir (74 Fekir);
Antrenor: Hubert Fournier;

Monaco: Subasic - Dirar, Raggi, Carvalho, Kurzawa - Moutinho, Toulalan (77 Germain), Kondogbia - Ferreira-Carrasco (84 A. Kamara), Berbatov, Ocampos (77 Martial);
Antrenor: Leonardo Jardim;

Spectacolul din Ligue 1 continuă la Digi Sport. Sâmbătă, Rennes - PSG se joacă de la ora 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Tot sâmbătă, Reims - Toulouse va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, de la ora 21:00.

Sursa foto: olweb.fr

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑