Gâlcă: ”Am avut 60 de minute foarte bune, după care a fost o scădere!”



013 сентября 2014

 

**VIDEO** Gâlcă: ”Am avut 60 de minute foarte bune, după care a fost o scădere!”

Costel Gâlcă și-a lăudat elevii pentru prestația din meciul cu Mediaș, a spus cine a decis să-i acorde banderola de căpitan lui Chipciu, dar a vorbit și despre numărul mic al spectatorilor din Ghencea.

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, s-a bucurat de victoria pe care echipa sa a obținut-o în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 3-1 (DETALII AICI și VIDEO), dar a găsit și puncte slabe în jocul propriilor elevi.

”A fost foarte important acest meci pentru noi și de aceea este important că am câștigat. Am avut 60 de minute foarte bune, apoi a intervenit o cădere, au marcat și ei golul de onoare.

Știam că Gaz Metan este o echipă agresivă, care va juca pe contraatac. Dar, noi am deschis bine pe benzi, am avut multe ocazii de gol, am marcat și mă bucur pentru băieții mei”, a spus Costel Gâlcă după meci la conferința de presă.

Tehnicianul campionilor a lăudat și reușitele lui Sânmărtean și a lui Keșeru, ultimul reușind o dublă.

”Au fost execuții care mai de care mai extraordinare, ambii sunt doi jucători foarte buni, care au mai marcat goluri spectaculoase.

Și Rusescu a făcut un meci foarte bun, chiar dacă nu a marcat, pentru că știe să se demarce, s-a implicat în joc, a făcut de multe ori schimb în avanposturi cu Keșeru.

Chipciu este un jucător valoros, la fel ca și Sânmărtean, Keșeru și alții, foarte important pentru noi, eu am decis ca el să fie căpitan”, a completat Gâlcă.

Într-un final, Gâlcă a comentat și pe seama numărului mic de spectatori prezenți la meci.

”Este foarte greu pentru noi, am jucat și cu Pandurii fără spectatori, chiar dacă am marcat de șase ori. Avem mare nevoie de ei, le vom simți lipsa la meciul cu Aalborg, partidă pe care vrem să o câștigăm”, a încheiat Costel Gâlcă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑