Monaco - Guingamp 2-0. Vicecampionii Franței, alături de Bastia și PSG în semifinalele Cupei Ligii



 

**VIDEO** Monaco - Guingamp 2-0. Vicecampionii Franței, alături de Bastia și PSG în semifinalele Cupei Ligii

AS Monaco este cea de-a treia echipă calificată în semifinalele Cupei Ligii Franței, după Bastia și Paris Saint-Germain. Vicecampionii din Hexagon au obținut biletele pentru penultimul act grație unei victorii cu 2-0 pe teren propriu în fața lui En Avant Guingamp, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Dimitar Berbatov (8) și Anthony Martial (90+4) au semnat golurile victoriei monegasce de pe Stade Louis II.

Primul a punctat cu capul, în minutul 8, din centrarea lui Ferreira Carrasco. Deschiderea de scor a avut loc la scurt timp după o dublă ocazie a oaspeților, care au lovit bara transversală prin Sankhare, după ce portarul Stekelenburg respinsese în față un șut trimis tot de el (7).

Guingamp nu a părut zdruncinată de golul primit și a continuat să atace, dar Mandanne (23) și Sankhare (34) nu au reușit să transforme în gol ocaziile avute. Oaspeții au rămas și în inferioritate numerică în minutul 36, Mandanne fiind eliminat direct după o reacție violentă la adresa lui Ricardo Carvalho, care l-a călcat involuntar, în timp ce el se afla căzut pe gazon.

Jocul a continuat într-o singură direcție, după ce echilibrul numeric s-a rupt, iar Berbatov a amenințat din nou, în repriza secundă, însă fără a reuși să-și treacă în cont dubla. În minutul 73 i-a lăsat locul pe teren lui Anthony Martial, care a fost și cel care a închis tabela la 2-0, împingând mingea în plasă din apropiere la ultima fază a meciului.

ECHIPELE:

Monaco: Stekelenburg - Raggi, Wallace, Carvalho (46 Fabinho), Kurzawa - Bakayoko (52 Diallo), Moutinho - Germain, Silva, Ferreira Carrasco - Berbatov (73 Martial);
Antrenor: Leonardo Jardim;

Guingamp: Lossl - Jacobsen, Angoua, Sorbon, Leveque - Pied (72 Salibur), Kerbrat, Sankhare, Giresse (84 Coco) - Beauvue (72 Alioui), Mandanne;
Antrenor: Jocelyn Gourvennec.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑