Senzație la Melbourne! Rafael Nadal a jucat trei meciuri demonstrative în doar două ore



Foto: zimbio.com

Rafael Nadal se pregăteşte de primul turneu de Mare Şlem al anului! Tenismanul spaniol a jucat la Melbourne trei meciuri demonstrative într-un interval de doar două ore

Rafael Nadal a jucat primul meci demonstrativ de la Melbourne cu australianul Omar Jasika, cel care a câştigat proba de dublu din cadrul concursului de juniori de la US Open.

Puştiul, în vârstă de 17 ani, nu i-a pus mari probleme spaniolului şi Nadal s-a impus cu 4-1. Partida s-a jucat într-un singur set până la patru game-uri.

Al doilea adversar al lui Nadal a fost veteranul Mark Philippoussis. Spaniolul l-a învins pe australianul de 38 de ani la fel cu 4-1 după doar un sfert de oră.

Imediat după ce Philippoussis a plecat la vestiare, în teren a intrat compatriotul lui Nadal, Fernando Verdasco. Cei doi au făcut spectacol în teren spre deliciul celor prezenţi în tribune. Nadal s-a impus în faţa lui Verdasco în cinci seturi.

Nadal, alături de alţi tenismeni de top se află în aceste zile în Australia, unde se pregăteşte de primul turneu de Mare Şlem al anului.

Australian Open va începe pe 19 ianuarie şi se va încheia pe 1 februarie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑