Sărbătoare mare la New York City. David Villa a prezentat primul echipament din istoria clubului local



Foto: mirror.co.uk

New York City și-a prezentat primul echipament din istoria clubului. David Villa, golgheterul all-time al naționalei Spaniei, a fost vedeta care a prezentat echipamentul în care echipa din New York va debuta anul viitor în Major Soccer League.

Clubul american a prezentat toate elementele regăsite pe tricouri. De pe ele nu vor lipsi emblema clubului și a campionatului, dar nici alte elemente vizuale de efect. Pe interiorul gulerului este inscripționat numele echipei.

"Evident, după această prezentare am observat că este un proiect de succes încă de la început. Sper să se lucreze din greu pentru a fi primii încă din start. Trebuie să facem toți fanii echipei New York City să se bucure de victoriile noastre", a zis fotbalistul. 

David Villa s-a transferat la New York City vara trecută, după ce a jucat finala Ligii Campionilor cu Atletico Madrid. Atacantul a fost însă împrumutat la Melbourne City, un alt club condus de aceeaşi patroni. Pentru gruparea din New York va evolua şi fostul jucător al lui Chelsea, Frank Lampard, care este împrumutat până la finalul acestui sezon la Manchester City.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑