Cristiano Ronaldo și-a prezentat pe stadion ultimul Balon de Aur. Aplauze la scenă deschisă pentru el, Ramos, Kroos și James



 

**VIDEO** Cristiano Ronaldo și-a prezentat pe stadion ultimul Balon de Aur. Aplauze la scenă deschisă pentru el, Ramos, Kroos și James

VIDEO Real - Atletico. La meciul cu Atletico, din returul optimilor de finală din Cupa Spaniei, Cristiano Ronaldo și-a prezentat cel de-al treiela Balon de Aur cucerit în carieră. L-a câștigat cu 3 zile în urmă, la gala de luni, unde i-a devansat pe Messi și Neuer.

Peste 81.000 de spectatori au umplut până la refuz tribunele stadionului Santiago Bernabeu pentru al doilea derby madrilen al anului. La Tribuna a 2-a au desfășurat și un banner imens dedicat portughezului.

Cristiano Ronaldo nu a fost singurul care a prezentat în fața fanilor trofeul cucerit la gala de la Zurich. Sergio Ramos și Toni Kroos au fost aleși, alături de lusitan, în echipa ideală a anului trecut, iar James Rodriguez a fost premiat pentru cel mai frumos gol din 2014.

Vezi aici toate premiile acordate la gala de la Zurich

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑