Contra, după Getafe-Granada 3-3: ”Mi-ar fi plăcut să avem mai mult control după goluri”



Contra, după Getafe-Granada 3-3: **”Mi-ar fi plăcut să avem mai mult control după goluri”**

Cosmin Contra a apreciat evoluția echipei sale din meciul cu Granada, dar este îngrijorat de starea de nervozitate a elevilor săi.

La finalul partidei sale de debut din La Liga, în calitate de tehnician, dintre Getafe și Granada, scor 3-3 (DETALII AICI și VIDEO), Cosmin Contra a afișat mina unui om preocupat, pe de o parte, dar și încrezător în potențialul echipei, pe de altă parte.

”Mi-ar fi plăcut ca elevii mei să aibă mai mult control după golurile marcate. Au fost nervoși în multe momente și este păcat, mai ales că avem un lot de calitate”, a început Contra a vorbi la conferința de presă, ce a urmat meciului de pe ”Coliseum Alfonso Perez”.

”Guriță” și-a reproșat faptul că n-a găsit soluțiile pentru a-i face pe jucători să se impună în acest meci.

”Este bine că am marcat de trei ori, că am avut atitudine, că am demonstrat din primul minut că vrem să câștigăm, dar, din păcate, a apărut această stare de nervozitate și am primit trei goluri. Regret că am fost în imposibilitatea de a oferi liniște jucătorilor mei”, a mai spus Contra.

Într-un final, singurul tehnician român din Primera Division a spus și ce vrea să modifice rapid în jocul celor de la Getafe.

”Voi lua atitudine, pentru că trebuie să corectăm erorile cât mai curând posibil. Sunt îngrijorat pentru că jucătorii mei pierd prea ușor mingea și asta provoacă starea de nervozitate.

De asemenea, vreau să mai mulțumesc publicului, care a venit la stadion pentru a susține echipa”, a conchis Contra.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑