Hagi știe cum poate să treacă Steaua de Ludogorets. “Sânmărtean în zi bună!”



015 августа 2014

 

**VIDEO** Hagi știe cum poate să treacă Steaua de Ludogorets. “Sânmărtean în zi bună!”

Steaua mai are la dispoziție patru zile până la ora manșei tur cu Ludogorets, din cadrul play-off-ului de calificare în grupele Champions League. Gheorghe Hagi știe cum pot fi învinși bulgarii, dar a avertizat în direct la Digi Sport, în cadrul Fotbal Club, că “dubla” contra echipei de la sud de Dunăre nu va fi una ușoară.

“Steaua, dacă nu are accidentați, iar Sânmărtean este într-o zi bună, într-o zi de grație, va ajunge în grupele Champions League. Totuși, eu cred că a căzut greu, deci va fi nevoie să se prezinte foarte bine. Ludogorets este o echipă puternică.

Prima șansă o are totuși Steaua, dar va trebui să se prezinte foarte bine și să-i iasă jocul cum trebuie”, a spus Hagi.

Acesta a spus că nu este corect dacă echipa din prezent este privită prin prisma celei de anul trecut, care a eliminat în aceeași fază formația poloneză Legia Varșovia:

“Nu putem să facem comparație între Steaua de acum și cea de anul trecut. A fost plecări atât la nivelul staff-ului tehnic, cât și la cel al lotului de jucători, așa că este greu să le punem într-o balanță.

Deocamdată mă bucur pentru Gâlcă că îi merge bine, că are rezultate și sper ca acestea să-i aducă liniște, iar echipa să joace tot mai bine. Ca om îl cunosc, este un tip echilibrat și un fotbalist care a jucat la nivelul cel mai înalt.

În prezent, Steaua ar mai avea nevoie de un atacant. Chipciu, Keșeru pot juca în față, dar niciunul nu este un nouar clasic. Mijlocașii sunt experimentați, fundașii s-au mișcat bine, iar portarul, Arlauskis, văd că arată foarte bine și deja i-a  salvat de mai multe ori”. 

Steaua - Ludogorets se va juca marți, 19 august, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe site-ul nostru, digisport.ro, și pe versiunea de mobil, m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. 

Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑