Turneul de la Vaslui. Victorii pentru gazde și pentru Dinamo



015 августа 2014

 

**VIDEO** Turneul de la Vaslui. Victorii pentru gazde și pentru Dinamo

HC Vaslui a reuşit surpriza zilei la turneul pe care îl organizează - nou promovată în Liga Naţională, echipa lui Leonard Bibirig a învins vicecampioana României, Ştiinţa Bacău.

După un început echilibrat, gazdele, susţinute de suporteri, s-au instalat la conducere şi aveau la pauză un avans de trei goluri, 19-16.  Câmpan a restabilit egalitatea în minutul 41, 21-21, dar vasluienii nu au cedat. Echipa lui Bibirig a accelerat pe final şi s-a impus cu 30-28.

“Ne dorim să practicăm un joc de handbal bun. În urma jocului, care sperăm noi să fie mai bun de la meci la meci, sperăm să apară și rezultatul”, a spus antrenorul gazdelor, Leonard Bibirig.

De partea cealaltă, Ștefan Grigoraș crede că băcăuanii suferă deocamdată la capitolul omogenității:

“A fost un meci bun pentru o primă întâlnire cu colegii. Încercăm să ne sudăm cât mai bine, pentru că avem câțiva jucători noi. Am ratat mult pe final, dar scorul nu ne interesează”. 

Dinamo a debutat cu victorie la Cupa municipiului Vaslui. Deţinătorii trofeului au învins AHC Dunărea Călăraşi, echipă nou promovată în Liga Naţională.

Fără Alin Şania, accidentat, dar cu Saulescu, Soldănescu si Florin Nicolae, handbaliştii lui Sabin Dacău au reuşit să ţină pasul cu Dinamo doar în primele 14 minute. Bucureştenii au preluat controlul şi s-au distanţat până la pauză, 18-12.

Dunărea Călăraşi a replicat în startul actului secund, când a redus din diferentă, 19-22, dar experienţa şi omogenitatea dinamoviştilor şi-au spus cuvântul. Echipa lui Sebastian Bota a câştigat în final cu 32-25 şi se pregăteşte de înfruntarea cu Steaua, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Digi Sport 3.


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑