DECIZIA tribunalul de Arbitraj Sportiv: Luis Suarez are dreptul la antrenamente, însă rămâne suspendat



015 августа 2014
Foto: pokerupdate.com

Luis Suarez rămâne suspendat! Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a luat decizia de a-i menţine suspendare de patru luni după ce l-a muşcat pe Chiellini într-un meci de la Campionatul Mondial. Totuşi, cei de la TAS i-au permis acatantului să se antreneze la noua sa echipă, FC Barcelona.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis să-i mențină sancțiunea atacantului Barcelonei, Luis Suarez, dar i-a aprobat, în schimb, cererea de a se antrena cu noua sa echipă. Luis Suarez a aflat decizia tribunalului fiind chiar la fața locului, în Elveția. Astfel atacantul va putea reveni pe teren doar pe 26 octombrie. În urma deciziei luate de TAS, oficialii Barcelonei îl vor putea prezenta oficial pe fotbalistul uruguayan. Ceremonia va avea loc luni seara.

FIFA l-a sancționat pe Luis Suarez în luna iunie și Comisia de Apel a forului mondial a confirmat ulterior pedeapsa.

Jucătorul Barcelonei a primit o suspendare de nouă meciuri la echipa națională, după ce l-a mușcat pe italianul Giorgio Chiellini în timpul meciului Uruguay - Italia de la Campionatul Mondial, și a primit 4 luni interdicție de a participa la orice activitate fotbalistică organizată.

Totodată, UEFA a respins apelul clubului Legia Varşovia referitor la eliminarea echipei din Liga Campionilor. Presa poloneză scrie că oficialii clubului sunt gata să meargă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Legia a fost eliminată de UEFA din Liga Campionilor pentru că în returul turului trei preliminar a folosit un jucător suspendat şi astfel a pierdut la masa verde, scor 0-3, meciul cu Celtic Glasgow.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑