Steliștii deplâng situația de la meciul cu Aalborg: ”Este un handicap că vom juca fără spectatori!”



015 сентября 2014

 

**VIDEO** Steliștii deplâng situația de la meciul cu Aalborg: ”Este un handicap că vom juca fără spectatori!”

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, spune că lipsa fanilor la meciul cu Aalborg este un dezavantaj pentru gruparea din Ghencea, că Rio Ave este o candidată la șefia grupei, dar și că elevii lui Costel Gâlcă vor să înceapă cu dreptul aventura europeană.

Steaua va debuta joi, 18 septembrie, în Grupa J a UEFA Europa League contra danezilor de la Aalborg. Meciul, care va fi găzduit de ”Arena Națională” de la ora 22:05 și care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, se va juca fără spectatori.

Steaua - Aalborg se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 22:05, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Prezent telefonic în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a vorbit despre acest prim meci, ce va fi arbitrat de către o brigadă de arbitri din Rusia (DETALII AICI).

”Este un handicap pentru noi pentru că vom juca fără spectatori. Apoi, vom evolua pe Arena Națională, acolo unde sonorizarea este foarte bună, acolo unde se aude vocea antrenorului în teren, dar și ce spun jucătorii. În plus, Aalborg este o echipă care emite pretenții și care va veni să ia puncte.

Nici cei de la Rio Ave nu trebuie neglijați. Am stat de vorbă cu mai mulți parteneri de-ai mei și aceștia mi-au transmis că portughezii iau în calcul serios Europa League și țintesc unul dintre primele două locuri.

Așadar, nu ne va fi ușor, dar nici noi nu ne lăsăm mai prejos. Vrem să debutăm cu o victorie mai ales că este și primul meci”, a spus Argăseală la
Digi Sport.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑