Rusescu și Keșeru, cuplul perfect din ofensiva Stelei. ”Ne avantajează modul nostru de a juca!”



015 сентября 2014

 

**VIDEO** Rusescu și Keșeru, cuplul perfect din ofensiva Stelei. ”Ne avantajează modul nostru de a juca!”

Rusescu a redebutat în tricoul Stelei la meciul cu Gaz Metan Mediaș, disputat vineri în Ghencea. Fostul golgheter a avut o șansă de a marca, pe care a ratat-o. În schimb, Keșeru a realizat o dublă.

Steaua pare a fi depășit momentul ratării calificării în grupele UEFA Champions League și este gata acum de startul în Grupa J a Europa League, primul meci fiind cel cu Aalborg, care se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 22:05, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Steaua - Aalborg se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 22:05, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a spus, într-o intervenție pe care a avut-o în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la
Digi Sport, de ce se teme gruparea din Ghencea la meciul de peste trei zile (DETALII AICI și VIDEO), dar a vorbit și despre revenirea lui Raul Rusescu.

”Raul a revenit foarte bine în roșu și albastru, deși mi-a spus că a avut o stare de emoție foarte mare la meciul cu Gaz Metan. Eu zic, însă, că nu s-a văzut asta și că a jucat foarte bine”, a spus Argăseală la Digi Sport.

Oficialul campionilor a mai dezvăluit apoi o discuție pe care a purtat-o și cu golgheterul campionatului, Claudiu Keșeru (9 goluri în 7 meciuri).

”Pe de altă parte, și Claudiu Keșeru mi-a spus, într-o discuție pe care am avut-o cu el, că ’m-am înțeles foarte bine cu Raul, avem un mod de a juca, ce ne avantajează pe amândoi”, a completat președintele roș-albaștrilor.

Într-un final, Valeriu Argăseală a spus și când va reveni Bourceanu pe teren.

”Bourceanu este în grafic, își dorește ca la mijlocul lunii octombrie să fie pe teren, dar eu i-am spus să nu se grăbească. I-am transmis că dacă joacă un meci în octombrie este bine, pentru că este vorba despre cariera lui, despre sănătatea sa și n-are rost să forțeze aiurea. Noi îl vrem pe teren la capacitatea maximă, așa că mai bine stă și se reface 100%”, a conchis Argăseală.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑