Miriuță: ”Sunt mai român ca 90% din oamenii din țara asta. Țin și cu România și cu Ungaria”



015 сентября 2014

 

**VIDEO** Miriuță: ”Sunt mai român ca 90% din oamenii din țara asta. Țin și cu România și cu Ungaria”

După ce Vasile Miriuță, antrenorul lui CFR Cluj, declarase că îl va ajuta cu informații despre naționala României pe selecționerul Ungariei, Attila Pinter, mulți s-au grăbit să-l critice pe cel care a evoluat în naționala țării vecine între 2000 și 2003 (DETALII).

Cu toate acestea, Miriuță susține că e mai român decât 90% dintre cei care îl critică.

Sunt mai român decât 90% decât oamenii din țara asta. Unde m-am născut eu, în Maramureș, suntem adevărați români. Degeaba mă critică unii și mă fac...

Eu mi-aș dori ca România și Ungaria să se califice din această grupă. Țin cu aceste două echipe naționale. Am crescut aici, dar preț de 22 de ani am stat în Ungaria, familia mi-e acolo”, a spus Miriuță, ÎN DIRECT, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special.

După ce Valeriu Răchită, secundul lui Victor Pițurcă la echipa națională, i-a transmis antrenorului lui CFR Cluj să ”se uite în oglindă înainte să comenteze”. Vivi Răchită fusese deranjat că, înainte de meciul cu Grecia, Miriuță declarase că nu pot fi convocați jucători care nu evoluează la echipa de club.

„Eu nici nu mi-aș permite să-i vorbesc domnului Pițurcă despre tactică. Dar lui Răchită îi zic că eu, dimineața, când mă uit în oglindă, văd un bărbat frumos”, a mai spus Miriuță.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑