Stoican s-ar mulțumi și cu egal la Vaslui: „E unul din cei mai valoroși adversari”



015 декабря 2013

 

></p><p>Antrenorul formaţiei Dinamo, <strong>Flavius Stoican</strong>, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate în ultimul meci al anului, cel cu FC Vaslui, de marți, 17 decembrie, din etapa a XIX-a a Ligii 1, dar că ar prefera să încheie anul cu o victorie.</p><p><em><strong>

Îl cunosc foarte bine pe Ciobotariu, ştiu ce calităţi are, cum îi poate motiva pe jucători, să-i aşeze bine în teren. Noi trebuie să rămânem concentraţi, dacă vom păstra aceeaşi atitudine putem face un meci bun. În general sunt realist, dacă partida va merge spre un rezultat de egalitate voi fi mulţumit, dar noi încercăm să scoatem maximum. Trebuie să ţinem cont că întâlnim unul dintre cei mai valoroşi adversari din campionat. Au o echipă cu jucători buni, şi mă refer în primul rând la Sânmărtean, unul dintre cei mai talentaţi jucători români la ora actuală. Au jucători buni, sper să le facem faţă", a spus Stoican.

Tehnicianul diniamovist speră ca jucătorii săi să poată face faţă frigului de la Vaslui. "Nu este o vreme prielnică pentru fotbal, dar aşa cum am jucat meciurile anterioare, trebuie să ne adaptăm. Să mergem să facem o partidă bună, indiferent de situaţie. Pe mine mă bucură laudele, mai ales pentru aceşti jucători, care nu demult erau huiduiţi. Trebuie să rămânem concentraţi pentru a nu reveni la vorbele de dinainte", a mai spus Flavius Stoican.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑