Tănase a marcat un gol de senzație la Brașov. Șase reușite în actualul sezon



 

**VIDEO** Tănase a marcat un gol de senzație la Brașov. Șase reușite în actualul sezon

VIDEO FC Brașov - Steaua. Roș-albaștrii și-au creat multe ocazii de gol în prima parte a partidei de sub Tâmpa, dar au marcat un singur gol prin Cristian Tănase, care a finalizat după o acțiune personală.

Costel Gâlcă a gândit o formulă ultraofensivă pentru partida de la Brașov, decisivă pentru gruparea din Ghencea în lupta pentru cel de-al treilea titlu de campioană. cel mai bun fotbalist al bucureștenilor, din prima repriză, a fost Cristi Tănase.

”Decarul” roș-albaștrilor a fost la baza majorității acțiunilor de atac din primele 45 de minute, dar nici vârful Țucudean, nici Chipciu sau Iancu nu au găsit drumul spre gol.

Cel care a finalizat a fost tot Tănase. Mijlocașul a luat o fază pe cont propriu în minutul 16, la scorul de 1-0 pentru brașoveni, și l-a învins pe Mutu cu un șut de senzație, de la peste 25 de metri, la semiînălțime, fără nicio șansă pentru goalkeeperul gazdelor.

Prin reușita din Ardeal, Tănase a ajuns la cota șase în actualul sezon, cinci dintre acestea fiind în Liga 1. Tot 5 goluri în Liga 1 pentru Steaua mai au Stanciu și Adi Popa.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑