Toșca, "groparul" Stelei în prima repriză a meciului cu Brașov. Autogol și gafă impardonabilă



 

**VIDEO** Toșca,

VIDEO FC Brașov - Steaua. Un jucător pe care președintele de imagine Helmuth Duckadam l-a avertizat că și-a scăzut ritmul de când a devenit titular la Steaua este Alin Toșca (23 de ani).

Prezent ca titular în echipa Stelei de 13 ori în acest sezon, Toșca a fost veriga slabă a lui Costel Gâlcă în deplasarea cu FC Brașov, pentru că a greșit decisiv la ambele goluri ale gazdelor.

Mai întâi, în minutul 8, la o degringoladă generală în defensiva Stelei, Toșca a pus piciorul neinspirat la șutul lui Juric, iar mingea a intrat în plasa lui Cojocaru, pentru 1-0. Neinspirația lui Toșca a continuat însă, chiar dacă l-a avut partener pe solidul Fernando Varela.

După ce Tănase a egalat cu un șut superb în minutul 16, FC Brașov a continuat să caute breșe în apărarea adversă. Și le-a găsit, pe un contraatac purtat în minutul 29.

Cătălin Țâră i-a luat fața lui Toșca, fundașul a ezitat în intervenție, a fost din nou fentat în careu, moment în care a pierdut contactul cu vârful brașovenilor. Acesta din urmă a tras printre picioarele lui Cojocaru și tabela s-a modificat în 2-1, evidențiind fragilitatea apărării bucureștene.

13 meciuri, 12 ca titular, a bifat Alin Toșca în acest sezon. A încasat 3 cartonașe galbene în 1089 de minute. A fost adus în vara lui 2014, de la Viitorul Constanța

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑