Keșeru și Adi Popa se simt bine cu Gâlcă antrenor: "Sunt pe drumul cel bun, mi-am depășit norma!"



016 декабря 2014

 

**VIDEO** Keșeru și Adi Popa se simt bine cu Gâlcă antrenor:

Steaua este lider în Liga 1, luptă pe toate cele trei fronturi, însă a părăsit UEFA Europa League încă din faza grupelor.

În exclusivitate pentru Digi Sport, Claudiu Keșeru și Adi Popa au vorbit despre relația pe care o au cu Costel Gâlcă. Cu 12 reușite, atacantul bihorean este golgheterul campionatului.

"Am citit declarația lui Alex (n.n. Alex Chipciu), care spunea că se simțea mai bine în acel sistem în care jucam cu Reghecampf. Eu ce pot să vă zic, am jucat mai puțin cu Laurențiu Reghecampf, deși mă simțeam bine și înscriam. Stilul care mi se potrivește cel mai bine este cel în care suntem foarte aproape de poartă, iar echipa nu face sprinturi pe o distanță foarte mare. Mă simt mai bine în sistemul în care echipa joacă sus", a spus Keșeru.

Deși nu mai este la Steaua un titular indiscutabil, Adi Popa privește și el partea bună a lucrurilor, de când Costel Gâlcă este antrenor în Ghencea.

"Eu de obicei nu prea marchez, o fac o dată sau de două ori. Anul trecut am înscris 7 goluri, acum am 4 sau 5, deci sunt pe drumul cel bun, mi-am depășit norma", a afirmat Adi Popa.

În 13 meciuri jucate în tricoul Stelei, în acest sezon al Ligii 1, mijlocașul a punctat de 4 ori, cu FC Brașov (2-0), U Cluj (4-1), CS U Craiova (3-1) și Rapid (3-1).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑