Ce cred jucătorii Stelei după amicalul cu Dortmund: "Nu avem de ce să fim supărați, ne-am mișcat bine"



 

Campioana României a fost extrem de aproape să reușească un rezultat foarte bun în compania Borussiei Dortmund. Nemții s-au impus pe final, cu singurul gol înscris de Blaszczykowski, însă înfrângerea la limită nu le-a umbrit bucuria steliștilor:

"A fost primul meci din acest cantonament. Suntem la început de pregătire, ei vor începe campionatul curând. Cred că ne-am descurcat destul de bine și ne-am ridicat la nivelul acestui meci și la valoarea lor.

Rezultatele din amicale contează, îți dau moral. În repriza a doua am avut mai multe șanse ca ei. Până la urmă, au marcat pe final, dar nu avem de ce să fim supărați.", a declarat Nicușor Stanciu, la Digi Sport Special.

Mijlocașul Stelei consideră că întreaga echipă a avut o evoluție bună. El a avut câțiva remarcați și în tabăra adversă:

"Cred că toți ne-am mișcat bine, am reușit să ne creem ocazii de gol împotriva unei echipe mari a Europei, cred că Mister e mulțumit de toți.

Toți sunt jucători de mare valoare, în special cei ofensivi, dar și Hummels mi se pare unul dintre cei mai buni fundași.", este de părere Stanciu.

Jucătorii liderului din Liga 1 au mare încredere că eforturile din cele două cantonamente vor fi răsplătite cu rezultate bune la reluarea campionatului: "Ne încărcăm fizic în această perioadă, acumulăm, încercăm să ne pregătim cât mai bine. În al doilea cantonament, când vom avea mai multe meciuri, vom putea să ne punem la punct din toate punctele de vedere."


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑