Dinamoviştii au fost vizitaţi în cantonament de fostele glorii: "Echipa e încă în căutări"



017 сентября 2015

 

**VIDEO** Dinamoviştii au fost vizitaţi în cantonament de fostele glorii:

Dinamoviştii au avut parte de o surpriză la Săftica - "câinii" din generaţiile vechi au venit să-i salute pe actualii jucători. Foşti coechipieri ai antrenorului Mircea Rednic, Mateuţ, Dragnea sau Moraru, le-au dat sfaturi şi i-au încurajat pe fotbaliştii care apără acum culorile clubului.

"Pentru mine e o plăcere că revăd foştii coechipieri. O surpriză plăcută făcută de club. Am aflat aseară. Să vadă şi jucătorii actuali oamenii care au scris istorie la acest club", a spus Mircea Rednic.

"Dinamo la ora actuală e în continuare în căutări pentru a găsi formula cea mai bună", a punctat şi Mateuţ.

Abia sosit la echipă, Paul Anton are o relaţie specială cu un mijlocaş care a scris istorie în "Groapă" în anii 2000, Daniel Iftodi.

"Iftodi spunea ca el i-a dat ghete. A fost primul care i-a dat ghete sau i-a cumpărat şi de aceea a ajuns fotbalist. I-am zis să nu facă precum el, că la antrenament Iftodi nu prea transpira, dar la joc făcea diferenţa", a adăugat "Puriul".

FC Botoşani - Dinamo, meci din etapa a 11-a din Liga 1, se va disputa duminică, de la ora 21:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑