Ponor este gata pentru Mondiale! ”Nu am absolut nimic de pierdut. Vreau să ajut fetele să se califice la Rio”



017 сентября 2015

 

**VIDEO** Ponor este gata pentru Mondiale! ”Nu am absolut nimic de pierdut. Vreau să ajut fetele să se califice la Rio”

Cătălina Ponor este încrezătoare înaintea Campionatelor Mondiale de la Glasgow, competiţie la care se pot obţine biletele pentru Jocurile Olimpice.

Gimnasta a revenit în concurs după trei ani de pauză, cu ocazia bilateralului cu Franţa. A evoluat la trei aparate, sărituri, sol şi bârnă.

”După cinci luni de antrenament, am reușit totuși să fiu cât de cât mulțumită de mine, dar se poate mult mai mult”, a spus Ponor, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Campionii Digi Sport”.

Multipla campioană nu simte nicio presiune și spune că vrea să-și ajute colegele să-și îndeplinească visul de a se califica la Rio.

”Nu am absolut nimic de pierdut, însă îmi doresc să le ajut pe aceste fete să ajungă la Olimpiadă, să vadă cum este acolo, pentru că este un sentiment unic”, a mai spus Ponor la Digi Sport.

Prezent în studioul emisiunii ”Campionii Digi Sport”, Adrian Stoica, președintele Federației Române de Gimnastică, a spus că Ponor mai are nevoie de câteva competiții pentru a se pune la punct cu pregătirea.

”Îi mai trebuie câteva competiții ca să înceapă să se obișnuiască și cu reacția publicului, dar Cătălina este într-un progres evident și își dorește foarte mult acest lucru, mai ales că are și capacitatea să o facă”, a spus Stoica.

Dacă la feminin, România este favorită la calificare, gimnaştii lui Ioan Suciu vor avea o misiune dificilă în Scoţia. Marian Drăgulescu s-a întors însă la lot pentru a le da o mână de ajutor băieţilor.

”La băieți, este o bătălie extrem de strânsă în care cel puțin 14 echipe pot emite oricând pretenții pentru calificarea la Olimpiadă. Vreau să le dau speranțe băieților pentru că, dacă vor lupta cum trebuie să lupte într-o astfel de competiție, atunci vor reuși să obțină această calificare”, a conchis Adrian Stoica la Digi Sport. 

Campionatele Mondiale de gimnastică de la Glasgow vor începe pe 23 octombrie. Primele 8 echipe şi medaliaţii pe aparate atât la masculin cât şi la feminin vor obţine calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑