Sandra Izbașa merge la Jocurile Olimpice de la Rio 



017 октября 2013

></p><p>Retrasă din activitate după Campionatele Mondiale de gimnastică de la Anvers, Sandra Izbaşa nu s-a hotărât asupra viitorului său. Dubla campioană olimpică ar fi tentată să meargă la Jocurile Olimpice de la Rio, însă nu ştie încă dacă va putea să privescă de pe margine competiţia olimpică.</p><p>Sandra Izbaşa a încheiat fără medalie la Anvers, dar cu zâmbetul pe buze Campionatele Mondiale din Belgia. La 23 de ani, gimnasta şi-a anunţat retragerea din activitate, dar nu se poate despărţi de sala de antrenament. Izbaşa se pregăteşte în continuare la Izvorani, alături de componentele lotului olimpic.</p><p><em><strong>, a declarat Sandra Izbașa.

De două ori medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, Izbaşa este tentată de o prezenţă la Rio, indiferent de postura în care ar ajunge acolo.

"Spun Jocurile Olimpice și mi-aș dori, bineînțeles, să ajung la Rio, dacă nu în calitate de sportiv, în calitate de spectator și tot m-aș bucura din suflet. Depinde de condiția fizică, psihică, sănătate pentru că, până la urmă, asta contează cel mai mult, sunt mai mulți factori care se îmbină să ajungi acolo", a mai spus dubla campioană olimpică de la Londra și Beijing.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑