Juventus - Torino 4-0. Deţinătoarea trofeului s-a calificat la pas în sferturile Cupei Italiei



017 декабря 2015

 

**Juventus - Torino 4-0.** Deţinătoarea trofeului s-a calificat la pas în sferturile Cupei Italiei

Juventus s-a calificat la pas în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după victoria obţinută acasă în Derby della Mole. Deţinătoarea trofeului a deschis scorul în minutul 28 al meciului cu Torino. Simone Zaza a înscris cu un şut la vinclu după o acţiune a lui Morata.

Spaniolul a avut şansa de a face 2-0 la capătul primei faze din repriza secundă, dar Ichazo a respins în corner. În minutul 49, Torino a rămas în 10 jucători, după eliminarea lui Molinaro.

Cu un om în minus, oaspeţii nu au mai făcut faţă forţei ofensive a lui Juventus şi Zaza a dublat avantajul gazdelor în minutul 51. Belotti putea relansa meciul pe contraatac, dar a tras pe lângă. Înlocuitorul lui Zaza, Dybala, şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 73, cu un şut de la marginea careului.

Argentinianul a ajuns astfel la cea de-a zecea reuşită stagională în tricoul lui Juventus. Ultimul gol al meciului a fost marcat de Pogba. Decarul francez a transformat o lovitură liberă de la 25 de metri.

Juventus va juca în sferturi împotriva câştigătoarei partidei dintre Lazio şi Udinese, transmisă în direct de Digi Sport 2 astăzi, la ora 17:00.

Juventus (3-5-2): Neto - Rugani, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Marchisio (Hernanes 87), Khedira (Padoin 80), Pogba, Alex Sandro - Zaza (Dybala 53), Morata

Antrenor: M. Allegri

Torino (5-3-2): Ichazo - Peres, Bovo, Glik, Moretti (Avelar 82), Molinaro - Acquah, Gazzi, Baselli (Silva 64) - Belotti (Quagliarella 64), Lopez

Antrenor: G. Ventura

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑