Tatăl lui Bute: "Lucian a pierdut pentru că nu a folosit mâna stângă"



 

Lucian Bute a fost învins de haitianul Jean Pascal, chiar dacă a lupta s-a întins pe 12 runde.

Adversarul românului s-a impus în lupta de duminică dimineața, prin decizie unanimă la puncte, iar scorurile arbitrilor au fost 117-110, 117-111 și 116-112 în favoarea sa (DETALII ȘI VIDEO AICI).

Ca de ficare dată, casa familiei Bute de la Pechea a fost plină, toate rudele trăind la intensitate maximă fiecare secundă a luptei. La finalul acesteia, tatăl lui Lucian a vorbit pentru Digi 24 și a explicat înfrângerea fiului său.

"A fost un meci echilibrat, dar a pierdut pentru că nu și-a folosit mâna stângă. A încercat doar în ultima repriză, dar nu i-a ieșit. Nu a avut explozie, s-a ferit cu mâna stângă tot meciul, a folosit-o doar pe final", a spus Ștefan Bute. 

Tatăl lui Lucian i-a transmis acestuia că îl așteaptă acasă, unde va avea sprijinul întregii familii.  Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal la 25 mai 2013, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie, după ce pugilistul român a fost operat.

Bute a pierdut în mai 2012 centura IBF la supermijlocie şi a mai luptat într-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, în noiembrie 2012.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑