Dragoș Grigore e lăudat, după debutul cu gol la Toulouse: “Am văzut ce potențial are. Este foarte puternic!”



**VIDEO** Dragoș Grigore e lăudat, după debutul cu gol la Toulouse: “Am văzut ce potențial are. Este foarte puternic!”

Fostul căpitan al lui Dinamo, Dragoș Grigore, a debutat cu gol la noua sa echipă, Toulouse, în amicalul cu Ajaccio, reușita sa fiind unica a meciului disputant joi. Fundașul central transferat de francezi în această vară a fost lăudat atât de antrenorul Alain Casanavoa, cât și de coechipieri.

Site-ul oficial al lui Toulouse a publicat interviuri realizate după meciul cu Ajaccio atât cu Dragoș Grigore, dar și cu antrenorul Alain Casanova și doi dintre coechipierii fundașului român.

“Sunt foarte bucuros că am marcat la primul meci. Este un lucru foarte bun pentru mine, o satisfacţie. Dar mai importantă este echipa, golul meu a adus victoria. Este un lucru special să marchezi, dar ceea ce contează este că am câştigat. Sunt foarte bucuros că sunt primul meci şi primul gol aici, sper să continui în acelaşi fel.”, a spus jucătorul în vârstă de 28 de ani.

Tehnicianul formației din Ligue 1 a avut doar cuvinte de laudă pentru fundașul român: “Am putut vedea potenţialul lui Grigore, cred că este un fundaş care îşi va aduce aportul atât în plan defensiv, cât şi în cel ofensiv.”

La rândul lor, doi dintre coechipieri nu s-au ferit să-l remarce pe Grigore. “Este un super fundaş, puternic. Este eficace, sper să continue aşa.”, a spus Zacharie Boucher, în vreme ce Wissam Ben Yadder a declarat: “Este un jucător care dă totul atunci când intră pe teren, iar evoluţia lui i-a adus o recompensă, pentru că a marcat.”



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑