A fost organizat un Atelier de lucru interactiv cu participarea specialiștilor de tineret din Moldova şi România 



019 декабря 2013

 

                                                    A fost organizat un Atelier de lucru interactiv cu participarea specialiștilor de tineret din Moldova şi România

 

 

La 18 decembrie curent, la Centrul Republican pentru Copii şi Tineret ARTICO din Chişinău a avut loc un Atelier de lucru interactiv cu participarea specialiștilor de tineret din Moldova şi România, organizat de către Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM), în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului din Republica Moldova (MTS) și Consiliul Tineretului din România (CTR), cu susținerea Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (DPRRP).

 

La eveniment au participat reprezentanţi ai Ministerului Tineretului şi Sportului, ai Fondului ONU pentru Populaţie, peste 30 de lucrători de tineret din Moldova şi România.

 

Atelierul de lucru şi-a propus drept scop implementarea proiectului Academiei Lucrătorului de Tineret privind transferul de experiențe între lucrătorii de tineret din Republica Moldova și România.

 

În acest context, s-a discutat despre mecanismele de certificare a lucrătorilor de tineret din Republica Moldova, precum si schimbul de bune practici cu specialiștii din România. Obiectivul general al proiectului vizează diversificarea și sporirea calităţii serviciilor de tineret din cele două state. 

 

Pe termen mediu, proiectul își propune o sporire a calității serviciilor de tineret la nivel local prestate pe ambele maluri ale Prutului. În acest sens, ulterior vor fi desfășurate două vizite de studiu și scurte sesiuni de training pentru lucrătorii de tineret din Republica Moldova și România.





  


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑