Hamza le pune gând rău steliștilor în retur: "Sper că voi marca la Sofia"



020 августа 2014

 

**VIDEO** Hamza le pune gând rău steliștilor în retur:

Younes Hamza a fost foarte aproape să ajungă la Steaua în această vară, însă în ultima clipă a ales să semneze cu Ludogorets.

Atacantul tunisian a fost titular împotriva Stelei, însă a declarat că acest lucru nu a contat pentru el în confruntarea de pe Arena Națională.

"Nu a fost un meci foarte special, dar a fost unul important, pentru că ne dorim să ne calificăm în grupele UCL. Azi am atacat, am făcut un meci bun, cred că acasă o să atacăm și mai mult. Nu a fost rezultatul dorit de noi.", a spus Hamza.

VEZI AICI TOATE FAZELE IMPORTANTE DIN MECIUL STEAUA - LUDOGORETS

Fostul jucător al Petrolului și al lui Botev Plovdiv a clarificat lucrurile în ceea ce privește transferul său la campioana Bulgariei.

"Am început bine la Ludogorets, am dat două goluri. Cu Steaua, antrenorul a decis să îmi dea mai multă încredere, să mă bage titular. Trebuie să mă adaptez foarte repede la noua echipă. A fost alegerea mea, asta e viața de fotbalist. Toată lumea trebuie să îmi respecte decizia.", a declarat fotbalistul tunisian.

Hamza le pune gând rău steliștilor - atacantul de 28 de ani are gânduri mari pentru returul de la Sofia, de pe 27 august, care va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro. 

"Am marcat un gol împotriva Stelei când am fost la Petrolul și sper că voi marca încă unul în retur, la Sofia.", a conchis Hamza.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑