Napoli-Bilbao 1-1. Calificarea se va decide în retur, pe San Mames



020 августа 2014

 

**VIDEO** Napoli-Bilbao 1-1. Calificarea se va decide în retur, pe San Mames

În cel mai titrat duel al serii din UEFA Champions League, Napoli şi Athletic Bilbao au făcut remiză pe San Paolo, scor 1-1. Higuain a egalat pentru italieni, după ce Munian deschisese scorul. Totul se va decide peste o săptămână în returul din Spania, în direct la Digi Sport.

Fără prezenţă în grupele UEFA Champions League din 1998 încoace, Bilbao s-a ţinut tare pe San Paolo - bascii au reuşit să deschidă scorul chiar înainte de pauză prin Muniain (41).

Napoli a egalat cu 25 de minute rămase din meci - Higuain a făcut 1-1 cu un şut plasat. Ocaziile mari ale italienilor au venit pe parcursul a trei minute. Rezerva Mertens l-a întins, mai întâi, pe Iraizoz (83). Belgianul i-a pasat apoi lui Higuain, care a ratat dubla tot din cauza portarului oaspete (85).

Atacantul argentinian a mai fost aproape de gol și după ce De Marcos a lăsat neglijent o minge, dar Napoli-Athletic Bilbao s-a terminat 1-1. Duelul decisiv din Spania se va da săptămâna viitoare, în direct la Digi Sport.

ECHIPELE

Napoli: Rafael - Maggio, Albiol, Koulibaly, Britos - Jorginho, Gargano - Callejon, Hamsik (Michu, 78), Insigne (Mertens, 60) - Higuain
Antrenor: Rafa Benitez

Athletic: Iraizoz - De Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga - Mikel Rico, Benat (San Jose, 75), Iturraspe (Moran, 89) - Susaeta (Ibai, 80), Aduriz, Muniain
Antrenor: Ernesto Valverde

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑