AC Milan - Udinese 1-0. "Diavolii" obțin a treia victorie cu bijuteria lui Birsa



020 октября 2013

 

></p><p><strong>AC Milan a câștigat cu emoții sâmbătă, pe teren propriu, în fața lui Udinese. Slovenul Valter Birsa a marcat singurul gol din victoria cu 1-0 din etapa a opta din Serie A, cu o execuție de senzație, cu stângul, din afara careului.</strong></p><p>Pentru mijlocașul transferat de la Genoa, la schimb cu Luca Antonini, este la al doilea gol în tricoul VIDEO AICI) și tot cu un șut din afara careului.

Având o mulțime de accidentați, rossonerii au ajuns rar la poarta lui Kelava. Robinho a tras alături (17), înainte ca Birsa sa reuseasca o executie fantastica (22), tot din pasa brazilianului. În repriza secundă, Antonio Di Natale a fost aproape de egalare, însă Gabriel - debutant în poarta lui AC Milan în Serie A - și transversala s-au opus golului.

Meciul de sâmbătă a însemnat și revenirea pe San Siro pentru Ricardo Kaka. Revenit în septembrie la AC Milan, brazilianul s-a accidentat rapid și nu a apucat să joace și pe teren propriu până sâmbătă. Bifase 70 de minute pe teren în meciul din deplasare, cu Torino (2-2, VIDEO și DETALII AICI).

Mario Balotelli, revenit după suspendarea de trei etape primită din cauza incidentelor din meciul cu Napoli (VIDEO și DETALII AICI), nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Udinese. Atacantul rossonerilor s-a confruntat cu ceva probleme musculare la coapsă la lotul național al Italiei și Allegri a preferat să îl păstreze pentru duelul de cinci stele de marți, din etapa a treia a Grupei H din UEFA Champions League.

Milan - Barcelona se joacă marți, 22 octombrie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

ECHIPELE:

Milan: Gabriel - Abate, Silvestre, Zapata, Constant - Montolivo, Poli, Muntari (86 Nocerino), Birsa (68 Niang) - Matri (77 Kaka), Robinho;
Antrenor: Massimiliano Allegri;

Udinese: Kelava - Heurtaux, Danilo, Naldo - Pinzi (74 Zielinski), Lazzari, Basta (51 Muriel), Allan, Gabriel Silva - Di Natale, Pereyra (89 Ranegie);
Antrenor: Francesco Guidolin.

VIDEO Rezumatul meciului AC Milan - Udinese 1-0:



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑