Miza colosală din cele două meciuri jucate aseară în Champions League nu a rămas fără urmări



 

Dincolo de intrigă şi spectacol, partidele au fost marcate şi de accidentări de coşmar. Un jucător de la Zenit St.Petersburg a părăsit terenul cu faţa plină de sânge, iar Antonio Valencia de la Manchester United, şi-a căutat colegii pe teren...

Tomas Hubocan a trăit aseară clipe de coşmar în meciul cu Borussia Dortmund. Slovacul de la Zenit nu a fost menajat de vedeta Robert Lewandowski, care l-a lovit cu genunchiul în cap .

Plin de sânge, Hubocan a avut nevoie de îngrijiri medicale serioase şi se pare că a resimţit puternic lovitura. După fluierul final a încercat să revină pe teren, însă colegii i-au explicat că partida s-a terminat. O altă accidentare groaznică cel puţin la vedere, a suferit-o Antonio Valencia de la Manchester United. Mijlocaşul "diavolilor roşii" s-a ciocnit cap în cap cu un adversar la începutul întâlnirii.

În doar câteva minute, ochiul fotbalistului a fost închis total de un hematom uriaş. Valencia a continuat totuşi jocul. Ţi "salvatorul" englezilor în meciul cu Olympiakos, Van Persie, a fost scor de pe gazon cu targa şi va rata partida de sâmbătă cu West Ham United din Premier League.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑