Zenit părăseşte onorabil Liga Campionilor după ce s-a impus aseară, în returul cu Borussia Dortmund, scor 2 la 1



 

Victoria echipei din Sankt-Petersburg însă poate influenţa doar palmaresul: în sferturi merg elevii lui Jurgen Klopp care s-au câştigat în prima manşă cu 4 la 2. Partida a fost umbrită de incidente grave: fanii ruşi, au incendiat în tribune un drapel german.

Zenit a sperat aseară la o calificare miraculoasă în sferturile Ligii Campionilor. După înfrîngerea usturătoarea cu 2 la 4 de pe teren prorpiu, ruşii au prins aripi în minutul 15, când Hulk a deschis scorul.

Borussia a egalat însă până la pauză prin Sebastian Kehl, iar Zenit avea nevoie de alte 3 goluri pentru a se califica. Ruşii însă au mai marcat o singură dată prin Rondon şi părăsesc onorabil Liga Campionilor.

Meciul a fost marcat însă şi de incidente grave. Imediat după golul Rondon, fanii echipei din Sankt-Petersburg au dat foc unui drapel german. Presa din Rusia scrie că steagul a fost luat de la un suporter al Borussiei iar Zenit riscă să fie descalificată de UEFA. Elevii lui Jurgen Klopp s-au calificat în sferturi cu scorul general de 5 la 4 şi îşi vor afla adversarii din faza următoare mâine, după tragerea la sorţi de la Nyon.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑