Selymes nu se sperie că a preluat Oțelul pe loc retrogradabil



022 сентября 2014

 

**VIDEO** Selymes nu se sperie că a preluat Oțelul pe loc retrogradabil

Tibor Selymes are planuri mari la Oţelul, echipă cu care a semnat după plecarea lui Michael Weiss. Noul antrenor al moldovenilor vrea să îi calce pe urme bunului său prieten, Dorinel Munteanu, care a cucerit titlul la Galaţi în 2011.

Momentan, situaţia Oţelului este îngrijorătoare. După opt meciuri, moldovenii au doar cinci puncte şi se află la retrogradare. Selymes speră să nu aibă soarta lui Weiss, antrenor demis după doar şapte etape.

“În fotbalul românesc ați văzut că se schimbă antrenorii prea des și pentru un antrenor să îi dai șansă să stea pe bancă două săptămâni e bătaie de joc. Primul lucru pe care l-am cerut lui Cristi și lui Ovidiu e să mă lase să-mi fac treaba, atât. Dacă am acceptat, vă dați seama, eu cred în șansele noastre, că altfel nu aș fi acceptat. Avem timp, dar trebuie să mai aducem unul, doi jucători.”, a spus Selymes, la prezentarea oficială.

La Galaţi, Selymes speră să îl aducă pe Valentin Sinescu în calitate de antrenor secund. Cei doi au colaborat în trecut la Astra. Și Cristi Munteanu crede în noul proiect de la Oțelul: “Noi credem că împreună cu Tibi, cu echipa, cu jucătorii, vom redresa situația. Nu ne pierdem speranța, de asta m-a și bucurat că Tibi, practice într-o oră s-a hotărât să vină la Galați, în condițiile grele pe care le știe toată lumea.”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑