Mulțescu nuanțează spusele la adresa lui Răzvan Lucescu. “Problemele fizice țin de preparator”



022 сентября 2014

 

**VIDEO** Mulțescu nuanțează spusele la adresa lui Răzvan Lucescu. “Problemele fizice țin de preparator”

Petrolul a pierdut meciul pe care l-a susținut duminică împotriva Stelei, pe teren propriu, cu 2-3 (DETALII&VIDEO AICI), dar prahovenii nu au jucat deloc rău și au lăsat senzația că se pot bate mai departe pentru titlul de campioană.

La finalul partidei, Gigi Mulțescu a explicat eșecul și prin faptul că noii săi elevi au ceva probleme de ordin fizic, lucru care a fost interpretat drept un atac la adresa fostului tehnician, Răzvan Lucescu.

Intrat în direct la Digi Sport, în cadrul Fotbal Club, Mulțescu a ținut să-și nuanțeze spusele:

“Într-adevăr, sunt probleme de pregătire fizică, iar asta este treaba preparatorului, nu a antrenorului. Cred că așa am spus tot. Dacă echipa nu rezistă până la final, e clar că au fost niște scăpări, iar acestea sunt responsabilitatea celor din staff care s-au ocupat de pregătirea fizică”.

Tehnicianul crede însă că, spre deosebire de vremea când era antrenată de Răzvan Lucescu, Petrolul a jucat acum mult mai ofensiv.

“Eu cred că echipa a arătat la meciul cu Steaua un curaj peste ceea ce a fost până acum. Plus că am jucat mai ofensiv, dar asta este părerea mea, desigur, poate alții cred cu totul altceva”, a spus Mulțescu. 

Gigi Mulțescu rămâne la părerea că gruparea prahoveană se poate lupta mai departe pentru titlul de campioană, chiar dacă noua sa echipă tocmai a pierdut niște jucători:

“La Petrolul e de lucru serios. Încă n-am terminat evaluarea, dar până atunci ne dorim că creștem ca joc de la meci la meci. După meciul de Cupă îi așteptăm la echipă pe Teixeira, care termină cu suspendarea, plus că Albin a reînceput alergările.

La acest sistem cu trei puncte la victorii, ajung trei-patru succesuri ca să te ridici. Aduceți-vă aminte cum a început CFR campionatul și uitați-vă unde sunt acum clujenii, că se bat la primele poziții! Ei au luat și niște jucători, s-au întărit, în timp ce noi am slăbit prin plecările lui Mutu și Hoban”.

Gigi Mulțescu a explicat și de ce nu l-a mai convocat pe Mutu pentru partida contra roș-albaștrilor, după ce fostul internațional l-a rugat să nu conteze pe el pentru acest joc:

“Ce puteam să fac, când Mutu mi-a zis că nu vrea să riște la meciul cu Steaua? Se află la o vârstă la care aceste contracte nu mai în fiecare zi, iar clubul nostru câștigă niște bani. Contractual e rezolvat, fizic încă nu știu dacă a plecat. La iarnă însă va reveni la Petrolul, va reveni la programul echipei în ianuarie”.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑