Alexandra Dulgheru a reconstituit salutul ironic de la Fed Cup și a dezvăluit: ”Canadienii mi-au cerut scuze”



 

**VIDEO** Alexandra Dulgheru a reconstituit salutul ironic de la Fed Cup și a dezvăluit: ”Canadienii mi-au cerut scuze”

Alexandra Dulgheru a repetat gestul ironic făcut la adresa canadiencei Eugenie Bouchard, la finalul meciului din Cupa Federației. În emisiunea Campionii Digi Sport, jucătoarea clasată pe locul 70 mondial s-a amuzat alături de Andrei Pavel pe seama întâmplării de la Montreal.

Alexandra Dulgheru a fost printre cele mai bune jucătoare ale echipei tricolore de Fed Cup în disputa din Canada, tranșată de tricolore. Victimă a unui moment jenant la tragerea la sorți, jucătoarea română a răspuns pe teren gestului făcut de Eugenie Bouchard. Dulgheru s-a răzbunat la finalul partidei câștigate în fața numărului șapte mondial.

”După acest moment, normal că nu ne-a căzut bine, nu am luat-o personal, dar totuși Fed Cup e o competiție de valori. Așa că imediat cum am terminat, deci cred că numai la asta mă gândeam. Am terminat și m-am dus direct la echipa mea și m-am dus cu intenția clară. Deci am întins mâna de la jumătatea drumului ca să nu... ca să știe... și a fost o coordobare perfectă”, a declarat Dulgheru, care a dezvăluit:

„Federația canadiană mi-a cerut scuze. Au spus că nu îi reprezintă gestul făcut de Eugenie”.

Provocată de Andrei Pavel, Alexandra Dulgheru a reeditat în emisiunea Campionii Digi Sport momentul din finalul meciului cu Bouchard.

„Fetele, cu Alex, cu Irina și cu Andreea au câștigat împotriva unei jucătoare numărul 7 în lume, la ea acasă, și să nu spun că i-a făcut și asta”, a declarat și Andrei Pavel, căpitanul nejucător de Cupa Davis al României.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑