Injecție de moral pentru Dinamo înaintea derby-ului cu Steaua din campionat: ”Ar putea fi un pas uriaș”



 

**VIDEO** Injecție de moral pentru Dinamo înaintea derby-ului cu Steaua din campionat: ”Ar putea fi un pas uriaș”

Daniel Stanciu, managerul general al ”câinilor roșii”, a dezvăluit, ÎN DIRECT la emisiunea Digi Sport Special, că Dinamo ar putea primi o veste bună înainte de derby-ul cu Steaua din etapa cu numărul 30 din La Liga, meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, duminică, 3 mai, de la ora 21:00.

„Cred că un pas important pentru club va fi săptămâna viitoare când așteptăm să ieșim din insolvență. Ar putea fi un pas uriaș. Vestea poate veni înaintea meciului cu Steaua.

Strategia se poate schimba pentru sezonul viitor, dacă nu ieșim din insolvență. Singura motivație ar fi în acel moment clasarea pe un loc cât mai bun și câștigarea banilor din drepturile TV. Sunt sume care vor crește din vară pentru că banii se vor împărți la 14 echipe”, a declarat Stanciu.

Oficialul lui Dinamo a anunțat și când ar putea reveni clubul din Ștefan cel Mare în cupele europene.

„La finalul săptămânii viitoare, vom avea un răspuns. Sperăm și credem că va fi pozitiv. Apoi sunt lucruri care trebuie bine puse la punct. Dinamo va aplica pentru participarea în cupele europene abia în vara lui 2016, pentru că trebuie să existe o pauză de 12 luni”, a mai spus Daniel Stanciu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑