Clujenii sunt dezamăgiţi că nu joacă acasă finala Cupei României: "Ni s-au dat speranţe"



 

**VIDEO** Clujenii sunt dezamăgiţi că nu joacă acasă finala Cupei României:

Reprezentanții Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal au decis, în ședința de joi, 23 aprilie, ca finala Cupei României să se dispute pe cel mai modern stadion din țară, ”Arena Națională”. Finala dintre Steaua și U Cluj este programată a se disputa duminică, 31 mai.

Ardelenii şi-au dorit ca meciul să se joace la pe Cluj Arena, mizând pe faptul că stadionul va fi mai plin decât arena din Bucureşti. Preşedintele clujenilor a explicat motivele dezamăgirii hotărârii CE.

"Dacă această decizie se lua la începutul campionatului, atunci când s-au anunţat şi premiile sau se spicifica faptul că acest meci se dispută la Bucureşti, nu mai existau tot felul de discuţii. Federaţia a lăsat să se înţeleagă prin ce a făcut până acum, mă refer la votul Adunării Generale de acum 3 săptămâni, în care şi-a exprimat dorinţa ca finala să se joace la Cluj, la vizita pe care au făcut-o la Cluj federalii, pentru a vedea condiţiile. Dacă nu existau aceste lucruri, nu aveam nicio problemă. Ni s-au dat speranţe că se poate disputa meciul la Cluj şi dezamăgirea este mare. Era un eveniment care trebuia găzduit la Cluj. Mi-aş fi dorit să se desfăşoare aici, chiar şi înainte de începutul sezonului, când nu ştiam că vom ajunge în ultimul act.

Cred că se putea ajunge la o soluţie de compromis şi să jucăm pe un teren neutru. Din cauza scandalului cu Clubul Sportiv al Armatei, Steaua joacă pe Arena Naţională meciurile de pe teren propriu. Va asigur că U Cluj va veni la Bucureşti şi va ieşi cu pieptul în faţă. Câştigul ar fi fost mai mare pe Cluj Arena, pentru că cel puţin 30.000 de oameni ar fi venit, dovadă fiind că la ultimul meci cu Steaua am avut 16.000 de oameni pe stadion", a declarat Vlad Munteanu în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Până atunci, cele două echipe se vor întâlni în Liga 1, sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

"Sper ca la meciul cu Steaua de aici să le arătăm celor din FRF ce au pierdut. Sunt sigur că suporterii noştri vor face o atmosferă incendiară. Ne dorim să încurcăm Steaua, dar va fi greu", a adăugat fostul jucător al lui Dinamo, care se bazează pe sprijinul a cel puţin 15.000 de fani pentru duelul cu liderul din Liga I.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑