Moldovenii au rămas surprinşi de rezultatele meciurilor de baraj pentru Campionatul Mondial



 

16.11.2013 21:51

Nimeni nu credea că Ucraina va învinge Franţa cu 2 la 0, iar România va pierde cu 1 la 3 partida cu Grecia. Mulţi speră că România va întoarce scorul în manşa retur şi se va califica la Mondialele din Brazilia.

Jucătorii şi antrenorii selecţionatei Moldovei au mărturisit că au ţinut ieri pumnii pentru Ucraina şi România. Echipele acestora au susţinut primele meciuri de la barajul pentru Campionatul Mondial, care va avea loc anul viitor în Brazilia. Ucraina a învins surprinzător la Kiev naţionala Franţei, cu 2 la 0. Eroul întâlnii a fost Roman Zozulea. Acesta a deschis scorul după ce a obţinut un penalty, transformat de Andrei Iarmolenko. România a pierdut în deplasare, cu 1 la 3, partida cu Grecia. Pentru tricolori a înscris Bogdan Stancu.

În acelaşi timp, fotbaliştii speră că România şi Ucraina vor ajunge la Campionatul Mondial. Am o presimţire că românii vor câştiga în retur.

Tot aseară, Portugalia a câştigat cu 1 la 0 meciul cu Suedia. Vedeta lusitanilor Cristiano Ronaldo a adus victoria naţionalei sale în minutul 82. Celălalt duel de la baraj, dintre Croaţia şi Islanda, s-a terminat fără goluri. Meciuri retur vor avea loc marţi, 19 noiembrie.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑